torstai 30. lokakuuta 2014

...Onneksi vaatteet on

 Olin tänään Ellen ja Vilan järjestämässä kutsuvierastilaisuudessa. Kuvia en paikan päällä ottanut väen paljouden ja ylimääräisten käsien puuttumisen takia (liikaa tavaraa). Tilaisuus oli okein mukava, karkkien ja skumpan takia... Noei, kivointa oli tutustua Vilan mallistoon ihan kunnolla. :) Hitsi siellä oli vaikka mitä kivaa!

Ostin ainoastaan siniset tooooosi pehmeät housut, sillä sellaiset on jo hetken olleet ostoslistalla. Oli jännää myös huomata, että Pieces- merkiltä on tullut jopa meikkejä. Goodie bagistä löytyikin uutta kynsilakkaa testattavaksi ja söpö muistikirja. :)


Täydellinen syys sävy!


Lenny tarkkaili mun touhuja hetken aikaa, kunnes totesi, että parempi vaan nukkua omassa sängyssä kun selvittää mitä "toi omistaja taas hösää"... Harjottelin meinaan huomiselle maskeerausta ja pelästytin äitini pahan päiväsesti (käyttäisit niitä lasejasi! :D). Naamaa oltiin jo viemässä tikattavaksi, ennen kuin kerroin harjoitelleeni huomista varten.

Tämä ilta menee Elleä selaillessa ja huomenna on ohjelmassa työhaastattelua koulun työharjoittelua varten. Iiiiks! Ja tietty halloweenin juhlistamista hyvien ystävien kanssa. Juhliiko kukaan teistä halloweenia? :)

I witch you a happy halloween! Hehe ;D.

                                                                             -Pinja


2 kommenttia:

  1. Oliko toi lakka hyvää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä ehtinyt testata. Todennäköisesti kirjoitan kokemuksesta sitten kun olen kunnolla ehtinyt kokeilla! :)

      Poista