perjantai 17. lokakuuta 2014

Messuhaukka


Kävin tänään I Love Me -messuilla. Kylkiäisiä tarttui mukaan kiitettävästi ja sain testailla paljon tuotteita, joita olen ajatellut ostavani. Tykkään kokeilla uusia asioita ennen ostopäätöstä, joten on kiva käydä eri messuilla ja tapahtumissa, jossa saa vähän "sisäpiiritietoa" tavaroista. :D Oriflamen pisteeltä sai mukaan The One merkin uusimman ripsarin, jota en olekaan vielä kokeillut. Monta vuotta olen jo vannonut Oriflamen eri ripsarien nimeen, joten pian nähdään, onko tämä yhtä hyvää kuin aiemmat omistamani ripsivärit. Mikäli luovun ikinä juuri ottamistani ripsienpidennyksistä. Ne vaan on niin ihanat ja helpottaa aikasia aamuja rutkasti.

Le kylkiäiset. Ja Guessilta tikkari :D

Sain tänään eräältä työkeikalta goodie bagin, joka päätyi kamerapussiksi. Kamera on aikasemmin asunut meikkipussissa... Edes vähän edistystä? Onhan tuo sentään saman sävyinen... ;D

 JA SITTEN TÄMÄ OSTOS, JOSTA OLEN NIIN INNOISSANI, ETTÄ OLI PAKKO KIRJOTTAA CAPSIT PÄÄLLÄ. (Parempaa kuvaa luvassa jonkinnäkösessä asupostauksessa :D) Messuilta ostettu nahkalaukku. Just sellanen, mitä oon etsinyt. Hintakaan ei kauhistuttanut, kun oli alennuksessa vain 45€. Nelkytviis euroa nahkalaukusta. Jee! :D Invisi bobbleja oli messuilla uusissa, ihanissa väreissä! Oon rakastunut niihin läpinäkyviin, ja nyt on tehty ihania uuden värisiä versioita, jotka tulevat pian kauppoihin. Ostin nuo supersöpöt vaaleanpunaiset messualennuksella myös. :) Innolla odottelen, että pääsen ostamaan kaupasta niitä muitakin uusia värejä... Nyt jätän hehkutukset, tähän ja painun nukkumaan. Huomenna taas aikasin töitä tekemään, josta kerron hieman myöhemmin. :) Hyvää yötä kaikille!



























                                                                        -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti