torstai 2. lokakuuta 2014

Syksyistä vaatehimoa


Tänä syksynä haluan pukeutua simppelisti hyviin matskuihin. Kashmirneuleet on ehkä parasta ja lämmintä päälle puettavaa ilmojen kylmetessä ja ne on vaan niin pehmeitä! Eri sävyiset harmaat, valkoiset ja beiget neuleet viehättävät nyt erityisesti. Ja tietysti myös navy-raita neuleet.

Joillekin meistä naisista (miksei miehillekin) saattaa tulla vauvakuume aika-ajoin, mutta mun kuume on yleensä joko a) koirakuume, b) se inhottava satavuotta kestävä flunssakuume, tai c) nahkalaukku-kuume. Nyt syksyllä iski erityisen pahasti uuden laukun himo, vaikka juuri ostin yhden beigen tekonahkalaukun Zarasta. Nyt vaan himoitsen oikeaa ja oikeasti kestävää nahkalaukkua, joka ei muutaman tehokäytön jälkeen näytä päälle tallotulta.

Laiskana (lue: väsyyneenä) tyttönä keräsin kollaasin henkka maukan sivuilta, enkä sadalta eri sivulta. Yllätyksekseni löysin ko. sivuilta aivan ihanan kashmirneuleen (kuvassa ensimmäisenä) sekä himoitsemani nahkapöksyt, jotka ovat tosin tekonahkaa, budjetti syistä. Koululaukuksi kelpaava nahkalaukku saattaa olla se, mitä olen etsinyt. Mustia laukkuja jo tsiljoona omistan, joten tummanruskea voisi olla hyvää vaihtelua.

Hieman keltanokka olen vielä kuvien suhteen. Siksi myös kollaasi on hieman simppeli, mutta hei tekemällä oppii!

Tänään otan suunnaksi Tuhkolman pitkästä aikaa. Gamla Stanista saan toivottavasti hienoja kuvia ja löydän himoitsemani villahatun. :) Vi ses!



                                                                      -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti