sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Isänpäivä vinkki

Heippa taas! Nyt on halloweenit juhlittu ja saatu myös levättyä. Tämä päivä on mennyt siivoillessa (ollaan jynssätty Vennun kanssa jääkaappiakin). Nyt kuitenkin tulin sanomaan pikamoikat pienen vinkin muodossa. :)

Onko kellään isää tai isoisää jolla on jo kaikkea? Mun ukille ainakin on hirveen vaikeaa ostaa mitään..
Niille, jotka vastasivat kysymykseen "kyllä", löytyy nyt ratkaisu. :) Villa Finossa, jossa kävin vähän aikaa sitten, on tarjolla isälle hemmottelupakettia. Useimmat miehet eivät viitsi käydä hoitamassa itseään, joten tämä on täydellinen tapa hoitaa miehet kerralla kuntoon! :D 

Isänpäivähoitoon kuuluu perusteellinen jalkahoito, pikakasvohoito, johon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta ja hieronta. Lopuksi vielä hierotaan niska-hartia seutu.
Kyseinen hoito kestää kaksi tuntia, joten varmasti ehtii rentoutua ja hetken taistella kiirettä ja uupumusta vastaan. Kelpaisi kyllä mullekin.. :) Käykää osoitteessa villafino.com, jos hieman erilainen isänpäivälahja kiinnostaa! 

Toivottavasti kaikilla oli mukava viikonloppu, ja saitte levättyä tarpeeksi! Mä painun jo nyt pehkuihin, sillä siivoaminen on kyllä vienyt kaikki energiat. Mukavaa alkavaa viikkoa!


                                   
                                                                           -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti