maanantai 27. lokakuuta 2014

Terkkuja New Yorkista

Tiedän, otsikko on hieman hämäävä. Itse en ollut New Yorkissa, vaan ystäväni Helena, joka toi minulle pieniä kivoja juttuja mukanaan. ;) Sellaista kivaa, jota olen Suomessa jo himoinnut, mutta en ole raaskinut ostaa. :D Helenan matkapostaukset löytyy muuten osoitteesta http://youwom.blogspot.fi/. Siellä on kuvia Empire Staten näköalasta, jotka on ihan super hienoja. Kiva pystyä tuollaisia maisemia jostain edes ihailemaan, kun itsellä on niin paha korkeanpaikankammo että pelottaa jo Kampin nejännessä kerroksessa.. Käykää katsomassa ;)

Sitten niihin terveisiin/tuliasiin mitä sain :) Eli Victoria's Secretin Strawberries & champagne, joka muuten tuoksuu fresitalta (niin ihanan kesäistä, mmmm) sekä EOS huulirasvat! :D Oli vielä kivempaa huomata paketissa pieni teksti, jossa luvattiin huulirasvojen olevan 100% luonnolisia ja 95% luomua. Jes! Lisäksi noi on super söpöjä ja ihanan tuoksusia. Sheavoin ja jojoba öljyn avulla luulen, että koppura huulet pysyy kosteutettuna talvellakin.

 Tässä vielä tän hetkinen Victoria's Secret kokoelma.. Toi Pure Seductionkin on itseasiassa Helenalta ;). Muut on Ruotsista (joo se ostospostaus on kyllä tulossa :D!) tai netistä. Noita eosseja löytyy muuten ainakin Kicksistä ja itse olen tilannut VS:n tuotteita Nordicfeel.fi:stä.


Ps. Miksen koskaan muista kuvata tuotteita myös auki? Kuvailin meikkejä erästä postausta varten ja tajusin juuri, että olisi varmaan ihan hyvä kuvata esim. luomiväriä myös sisältä... Hups :D Huomenna (tai viimeistään ylihuomenna) olisi luvassa juttua diabeteksesta. Pysykää siis linjoilla! ;))

                                                        Kiitos vielä Helena :)

                                                                   -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti