keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Villa Fino

Kyllä hymyilytti :)
Kävin tänään aamulla Kumpulassa. Miksi? En siksi, että se on suloinen pieni kylä, vaan koska siellä on mahtava kauneuspuoti nimeltään Villa Fino. Kävin kasvohoidossa elämäni ensimmäisen kerran ja odotuksena oli amerikkalaisista leffoista tuttu kirkuvan punainen naama kuorintojen jäljiltä. Ei onneksi. Kyseessä oli ihana rentotumishetki luomutuotteiden parissa! Olin aivan jäässä kun saavuin perille. Onneksi pääsin heti makoilemaan vilttien alle. Sitten ihana Hanna aloitti hoidon. :)

Kasvohoito aloitettiin alkurentoutuksella eli akupainalluksilla ja jalkoihin laitettiin lämpimät pyyhkeet ja sitten niitä hierottiin hieman. Seuraavana olikin naaman puhdistus liasta ja meikistä, jonka jälkeen tehtiin ihoanalyysi tuolla kuvassa näkyvällä suurennuslasi valolampulla. Mulle todettiin hieman pintakuiva iho sekä couperosan alkua. Iiik! Tämän jälkeen tehtiin kuorinta rakeettomalla kuorinta-aineella, koska rakeet saattavat raapia ihoa ja aiheuttaa tuota couperosaa. Sitten kasvoja höyrytettiin hieman, jotta viimeisetkin epäpuhtaudet irtoavat. Höyry ei polttanut mitenkään, vaikka saattaakin vähän hurjalta kuulostaakin. ;)

Tämän jälkeen laitettiin hoitavaa seerumia, joka imeytyy hieman syvemmälle ihoon kuin kasvovoide. Seerumia seurasi jojoba-öljy ja klassinenhieronta kasvoille ja dekolteelle. Ah, se oli taivaallista kiireisenä aamuna. Tätä seurasi ravitseva kasvonaamio, jonka aikana sain käsihieronnan. Täydellistä. Naamiota pidettiin noin 15 minuuttia, jonka jälkeen levitettiin loppuvoiteet. Rentoutuminen taattu ihanassa ympäristössä.

Suomalainen ekosarja!




Kaikki tuotteet, joita hoidossa käytettiin olivat luomua. Ei siis tehty mitään ihoa pois polttavaa kemiallista kuorintaa, vaan iho ja olo oli todella virkistynyt. :) Tutkiskelin vähän paikkoja ja kysyin jos saisin jonkinlaisen tarjouksen teille sinne ruudun toiselle puolelle oleville. Rumpujen pärinää kiitos..

...sillä sain muutaman, jotka ovat voimassa marraskuun loppuun asti.

Tämän saman 100 min kestävän kasvohoidon saa 80:llä eurolla (norm. 95€). Toinen tarjous on syvärentouttava ja lihaskipuja lieventävä kuumakivihieronta 56€ 70 min (norm. 66€). Taitaapi olla seuraava hoito johon täytyy varata aika..
Täydellisen jalkahoidon saa 59:lla eurolla (norm. 65€), kesto 75min. :) Se sisältää jalakylvyn, kylvyn jälkeen analyysin, jossa katsotaan jalkojen kunto. Tämän jälkeen hoidetaan kynnet ja poistetaan kovettumat ja lopuksi hierotaan jalat ja sääret. :) Lakkauksen saa varpaankynsille halutessaan viidellä eurolla (norm. 10€).
Ja sitten vielä sokeroinnit! Sääret tai reidet 39€, tai molemmat 55€. Sääret, reidet, kainalot ja bikiniraja 79€.

Ajan voi varata numerosta 044 0204 750. Muistakaa sanoa "blogitarjous", jotta saatte ylläolevat tarjoukset. Lisätietoa löytyy Villa Finon nettisivuilta www.villafino.com . :) Mukavia hemmotteluhetkiä luomutuotteiden parissa!

Ps. Oli kuulkaas kiva yrittää ottaa kuvia, kun kameran akku oli jäänyt kotiin. Nää on näitä "kommelluksia". Kännykkäkuvilla mennään. :D


                                                                         -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti