lauantai 4. lokakuuta 2014

Gamla Stan










Kävimme Ruotsin risteilyllä perheeni (ainakin osan siitä) kanssa. Ajatuksena oli juosta kaupoissa, joita ei Suomessa ole, mutta liian lyhyiden unien ja hieman huonon olon takia, rajottui vierailu vain vanhankaupungin ympäri käyskentelyyn. Osasyyllisenä saattoi myös olla veljeni, jota ei huvittanut pyöriä naisten kaupasta toiseen.. Note to self: älä ota miestä mukaan shoppailumatkalle.

Kaikki ostokseni teinkin sitten vasta laivalla. Olen superrrrrrrr tyytyväinen löytöihini, vaikka en saanutkaan vaatteita, jotka olivat mielessä. Kuvaan ostokset myöhemmin, kunhan olen saanut tavarat purettua.
 Yllätyksekseni sain kuitenkin paljon hienoja kuvia, joista oli hauska tehdä kollaaseja, ja ylpeänä pystyn sanomaan, että mä otin nämä! Yleensä ottamani kuvat ovat noh, jollain tavalla vähintäänkin vinksallaan. Ei onneksi tällä kertaa (nämä muutamat siis). ;)

Kerrassaan mahtava reissu piristämään arkea! Tuhkolma on tosi kaunis kaupunki, vaikka oli hieman koleaa ja sumuista. Oli myös hauskaa kuulla ihmisten puhuvan kunnolla ruotsia, etenkin kun keväällä ne kirjoituksetkin lähestyvät.  Nyt menen kuitenkin nukkumaan, ikiomaan ihanaan sänkyyni. Laiva hyttien punkat kun eivät ihan mistään mukavimmastä päästä ole.. God natt!


                                                                        -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti