lauantai 8. marraskuuta 2014

Työhaastattelusta Helsingin kattojen ylle



Moikka kaikki! Eilen kuvattiin Helenan kanssa asu, joka mulla oli päällä kun kävin työhaastattelussa vakuutusyhtiössä. Kuvassa on nyt uudet housut ja nahkalaukku, josta lupailinkin parempaa kuvaa jo ikuisuus sitten! Tai siltä ainakin tuntuu, sillä aika menee hurjan nopeesti. Huomenna lähtö Espanjaan (laukut vieläkin pakkaamatta, kääks!) ja vielä hetki sitten siihen oli vielä ainakin kuukausi. 





Asuna toimi siisti Espritin paita (ilman kaulusta :D), siniset farkut ja siisti pitempi bleiseri. Meikinkin jätin aika luonnolliseksi, jotta olisi mahdollisimman freesin näköinen, eikä olisi meikit poskilla vesisateen takia.. Asu sai kehuja esimieheltä, mutta mitä mieltä te olette? Pukisitteko jotain tällaista työhaastatteluun? :)


Huomasiko joku muuten, että tässä kuvassa olen lähempänä ikkunaa? Mulla on ihan järkyttävä korkeanpaikankammo, enkä millään suostunut poseerata aluksi liian lähellä ikkunaa. Otin Helenasta kuvia kädet täristen ja huomasin, miten kivoja kuvista tuli kun seisoi lähempänä ikkunaa. Oli pakko vaan ryhdistäytyä ja hitaasti mutta varmasti lähentyä sitä ikkunaa.. Omaa silmää mielyttää nämä lähempänä otetut kuvat. :D

Tässä kuvassa oli pakko mennä seinän viereen vähän hengittämään... :D
Nyt painun nukkumaan ja huomenna stressaan pakkaamisesta. En malta odottaa auringonpaistetta!! Mukavaa lauantai-iltaa teille sinne ruudun toiselle puolelle. :)

Ps. Helenan blogia voi seurailla osoitteessa http://youwom.blogspot.fi/, josta näkee juttua meidän eilisestä päivästä kivempien kuvien kera ! :D


                                                                         -Pinja

2 kommenttia:

  1. Ihania asukuvia! Mistä oot ostanu noi farkut? aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Farkut ostin Vilasta, merkki taisi olla Pieces. :)

      Poista