maanantai 3. marraskuuta 2014

Piristystä aamurutiineihin

Nyt olisi jälleen luvassa Skin Perfection tuotteiden esittelyä. Tarkastelussa on tällä kertaa Awakening Eye Cream sekä Unifying Day Moisturiser.





Unifying Day Moisturiser on ehdottomasti suosikkini sarjan tuotteista. Käytän sitä oikeastaan aamuin illoin pesun jälkeen, kun iho tuntuu kireältä. Olen aika tarkka mitä rasvaa laitan nassuuni, sillä jotkut testaamani tuotteet ovat jopa kirvelleen juuri pesun jälkeen. Voinkin suositella Skin Perfection sarjan päivävoidetta niille, joilla on hieman herkempi iho. Kannattaa ainakin kokeilla, jos on vaikeaa löytää tarpeeksi kevyttä, mutta kosteuttavaa rasvaa. Itselläni on pintakuiva iho, joten se imaiseekin aika hyvin kaikki rasvat ja välillä tuntuu ettei mikään vie kireyden tunnetta pois. Tämä vie.




Toinen asia minkä olen huomannut on se, että mustapäitä ja muita epäpuhtauksia on vähemmän kuin koskaan. Toivottavasti se on parantuneiden ihonhoito rutiinien ansiota. Etenkin aamurutiinini ovat parantuneet huimasti, sillä pesen kasvoni paremmin sekä jaksan levittää kasvorasvan sekä silmänympärysvoiteen. Kuitenkin jokunen stressinäppy on vielä selvinnyt tästä taistelusta epäpuhtauksia vastaan, mutta pikkuhiljaa nekin alkavat katoamaan (paremmin varmaan, jos en lievittäisi stressiä repimällä niitä...Ääh miten huono tapa!). Äitini muuten huomautti myös, että otsaryppyni ovat tasoittuneet hieman. :D Ehkä sekin johtuu tuotteista, tai sitten paremmista verensokeriarvoista.



Awakening Eye Cream on hieman sävytetty, mutta ei kuitenkaan ihan minun tummia silmänalusiani riitä peittämään (onneksi on peitevoiteita). Olen kuitenkin huomannut sen virkistävän aikasia aamuja, joten plussaa siitä!
Silmänympärysvoiteen levittäminen on pysynyt odotettua paremmin aamurutiineissa mukana. Pinkit söpöt purnukatkin piristävät muuten aamuja kummasti. ;) Tuotekuvaukset ja muiden kokemuksia tuotteista löytyy sivuilta www.yourskinperfection.fi. Kannattaa käydä katsomassa, millaisia kokemuksia muilla ihmisillä on, sillä testaajia löytyy monia!

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

-Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti