torstai 27. marraskuuta 2014

Plaza Mayor

Palataan jälleen hetkeksi aurinkoiseen Espanjaan, ja yhteen mun lempi paikoista. Plaza Mayor on ulkona oleva ostoskeskus, jossa on erikseen rakennus ruokapaikoille ja myymälöille. Tuolta löytyy Bershkat yms espanjalaiset kaupat, mitkä löytyy myös ihan Málagan keskustasta. Ainoa, mitä tuolla ei ole on Primark (löytyy Málagan Larios centrosta ja Fuengirolan kauppakeskus Miramarista), jossa menin vähän pöhköksi halpojen hintojen takia ja ostin mm. "onesien" eli pehmeän, valkoisen nallehaalarin... Talvella ollut ihan hauska kotiasu! :D 14 euroa well spent siis, koska kaikki eläinhaalarit on tosi kalliita Suomessa.

Huomasiko joku, että noi on kaikki maalattu? ;)
 Plaza on mielestäni tosi kaunis paikka ihan vessoja myöten! Vaikka matkalaukku olisi jo täynnä, kannattaa tuolla käydä mielestäni vaan pyörimässä ja syömässä. Minä huithapeli juoksin tietenkin ympäriinsä pällistelemässä kaikkea ihanaa, joten kuvailut jäi aika vähille.... Hups.


 Ihania pieniä yksityiskohtia joka nurkassa ja maassa myös :D. Sitruuna ja mandariinipuut, ah niitä oli joka paikassa!


 Vaikka ulkona oli tosi aurinkoista, niin Zara Homessa oltiin ihan talvimeiningeissä, mikä oli hassua :D. Ihmisilläkin oli muuten aikalailla talvivaatteita päällä vaikka päivällä oli 20 astetta.. Mun mekkoa siis vähän ihmeteltiin. +20 on perus Suomen kesä, ei ollut musta kylmää ollenkaan! ;D

 Tuolla Zara Homessa kaikki jäi hyllyille, koska matkalaukku oli jo tässä vaiheessa tosi täynnä, nyyh. Siellä oli kaikkea niiiiiiiiiiiiin ihanaa, joten jäi moni tavara kaivelemaan. Täytyy varmaan tilata netistä. Etenkin noi huonetuoksut ja kynttilät jäi erityisesti mieleen, sillä oon nyt hamstrannut niitä mun huoneeseen aikalailla, tosin Ikeasta lähinnä. Vanilja tuoksuu nyt erityisen ihanalta.

Kaikkia kuvia selaillessa tulee hirveä ikävä takasin lämpöön! Olenkin jo varmaan tehnyt aika selväksi, etten ole talvi-ihmisiä. Kylmä ja pimeä on jotenkin tosi inhottavaa, etenkin kun ei ole lunta (sitä kivaa puuterilunta, ei loskaa). Joulua tosin odottelen ruuan takia... Joulu on parasta aikaa! Tulikin mieleen, että joulukalenteri on vielä hankkimatta. Eihän tässä ole enää montaa päivää ennen kuin eka luukku pitäisi avata! Miten aika meneekin näin nopeasti?


-Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti