sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Boal's Ice Bar


Eräs tuttuni, joka asuu Fuengirolassa vinkkasi tälläisestä paikasta. Ajatus jääbaarista oli tietenkin super hauska ja jännittävä, vaikka en kylmän (talven) ystävä olekaan. Huvittavaa tässä on sekin, että olin aurinkolomalla ja silloinkin oli ihan pakko päästä Suomen kaltaiseen talveen.. :D Nyt pakkasta ja jäätä löytyy kyllä tuolta pihalta ihan yllin kyllin.. Sinne vaan mohitojen kanssa ja kokemus jääbaarista on taattu!



Sisälle mentäessä saatiin tuommoiset "turkikset" päälle. Olisin mielelläni ottanut kaksi, sillä kun sain drinksuni käteen oli niin jäätävää että halusin jo ulos. :D Oltiin äitini kanssa tuolla ihan kahdestaan (rauhallinen baari siis) ei taida ainakaan talviaikaan olla espanjalaisten lempi paikka tuollainen jääluola. Kuitenkin kesällä 30 asteen helteissä tuolla varmaankin käydään ihan mielellään viilentymässä..


Boal's Ice Bar sijaitsee Málagan Benalmadenassa, Puerto Marinassa, eli samassa paikassa kun Jari Sillanpään asunto ;D. Jääkarhuja seuraamalla ja paikallisten viittomisen avulla löytää perille sisäpihalle, jossa on useampi baari. :) Hyviä drinksuja siellä oli, vaikka en suosittelekaan kovinkaan montaa jääluolassa nauttimaan.. ;D Ulkoterassikin oli tosi kiva ja siinä sitten lämpenikin nopeasti. Jos joku on menossa Málagaan, kannattaa tuolla käydä. Helsingissäkin saattaa olla samantyylinen baari, ainakin googletuksen perusteella. Onko joku käynyt siellä?

Jäistä viikonloppua kaikille! ;)

-Pinja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti