keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Unenpöppörössä



 Tältä näytti mun eilinen päivä. Vietiin Vennun kanssa Lenny Eiraan hammaskivenpoistoon sekä kynsien leikkaukseen, sillä tolta pojalta ei saa kynsiä lyhennettyä ilman, että se on rauhoitettuna. Käytiin siis Tuhatjalka nimisessä eläinlääkärissä, sillä siellä on tällä hetkellä tarjouksessa tuo hammaskiven poisto. :) Paikkana se oli myös tosi kiva ja henkilökunta oli osaavaa. Malttoi meidän vauvan jättää sinne muutamaksi tunniksi... 

 Kotimatka oli kaikille tosi uuvuttava.. Lenny kyllä jaksoi hetken kävellä, mutta vaappui nukutuksen jäljiltä vielä niin pahasti, että jouduttiin kantamaan se kotiin. Kuulostaa helpolta, mutta 12.9 kilon nukkuvaa löllykkää ei ihan niin vaan kannettu. :D Päästiin onneksi kotiin (eikä mennyt kun tunti...) ja peiteltiin Lenny vielä nukkumaan, sillä nukutuksen jälkeen lämmön säätely ei välttämättä toimi normaalisti ja lemmikille voi tulla kylmä. Meidän kohdalla kaikki meni onneksi tosi hyvin eli ei paleltu tms ja nyt on pojan hampaat valkoiset ja puhtaat ja kynnet on siistit.

 Mulla on ollut pari päivää tuollainen olo, kun Lennyllä tossa kuvassa. Jotenkin olen ollut tosi väsynyt ja flunssakin vähän hidastaa. Nyt täytyy vaan juoda teetä ja syödä vitamiineja, jotta pääsen taas takaisin arkeen ja energiat riittäisi järkeviin asioihin. Tänään meinaan löhösin sängyllä ja katsoin Adventure Timea monta tuntia. 

Ps. Millaisia kokemuksia muuten teillä on eläinlääkäreistä ja missä käytte koirienne tai kissojenne kanssa? :)

Nyt lähden nukkumaan, palaillaan energisempinä taas mahdollisimman pian! Mukavaa viikkoa kaikille! :)

 -Pinja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti