sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Seerumista








"Skin Perfection Advanced Correcting Serum on seerumi, joka päivästä toiseen parantaa ihon laatua ja ihon pinnan rakennetta, vähentää ihohuokosten ja juonteiden näkyvyyttä sekä tasoittaa ihon sävyä. Koostumus sisältää PERLINE-P-ainesosan ja ainutlaatuisen LR 2412 -molekyylin, joka auttaa parantamaan ihon laatua."



Kuvaus otettu yourskinperfection.fi:stä. 


Tämän viikon tuote oli seerumi. Omat kokemukset ovat aika rajalliset, sillä on tullut enemmän käytettyä kyseisen sarjan päivävoidetta. Ihohuokoset ja mustapäät ovat kuitenkin vähentyneet, koko sarjan tuotteiden yhdistelmäkäytön myötä. 
Pullo on ihana, ja koostumus hyvin miellyttävä. Ainoa miinus on hieman oudohko tuoksu. Enempää en osaa sanoa näin vähän käytön jälkeen. :D


Tuotteessa on ihana helmiäskiilto! :)

Tällä hetkellä kirjottelen Helsinki-Vantaan lentokentällä ja ihan kohta nousen koneeseen. Näin ihon hoitoon liityen täytyy paljastaa eräs pelko. Nimittäin viimeksi kun lensin Malagaan kasvojeni iho kuivui ihan koppuraksi. Toivottavasti nämä tuotteet pelastavat tällä kertaa ja pystyn käyttämään meikkiä huomenna... Sitä odotellessa!

Ps. Toivottavasti löydän jostain toimivan wifin Espanjassa, jotta pääsen kirjottelemaan. :) Jos en, palataan viikon päästä aurinkoisten kuvien kera! Mukavaa viikkoa kaikille! :)


                                                                      -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti