perjantai 7. marraskuuta 2014

Perjantain parhaat

Varoitus: sisältää hypetystä ja hehkutusta erityisen kivasta päivästä. ;D

Tänään oli tosi hyvä päivä! Siihen kuului kahvittelua, kuvailua, kaupoissa kiertelyä ja hyvää seuraa. Olen Stokkalla ja Starbucksilla käynnin jälkeen aivan joulufiiliksissä. Ihania jouluvaloja ja koristeita. Omaan huoneeseeni olenkin jo viikko sitten kaivanut jouluvaloja sekä kynttilöitä. Niin ihana tunnelma.


 Toffee Nut Latte. En pidä ollenkaan kahvista, mutta päätin silti kokeilla tätä sen houkuttavan nimen takia. Yllätyin positiivisesti, sillä kahvi olikin hyvää (varmaan toffeen ja sokerin ansiosta) ja kummasti jaksoin juosta koko päivän Helenan kanssa ilman väsähtämistä. ;)

Kaupoissa juoksemisen jälkeen treffattiin vielä Helenan äiti Belgessä, jossa oli tosi kiva tunnelma ja kotoisa sisustus. Otettiin vähän näppiruokaa ja oli ihan taivaallisen hyvää.. Tämmöisissä paikoissa täytyy käydä useammin.

Helenan äiti on valokuvaaja, ja hän näyttikin pari hauskaa juttua mun kamerasta ja antoi hyviä vinkkejä kuvaamiseen. :) Taiteellinen puoleni pääsi selvästi valloilleen kameran asetuksilla leikkimisen jälkeen.. ;D Kiitos ihanasta päivästä Helena ja Teija, niin hyvä fiilis kun on viettänyt päivän iloisten ja ihanien ihmisten kanssa. Mukavaa perjantaita kaikille!


                                                                           -Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti