tiistai 21. lokakuuta 2014

Pikakaunistaja



Olen käyttänyt pitkään BB-voidetta kasvoihini meikkivoiteen sijaan. Tämä L'OREAL:in pikakaunistaja ajaa mielestäni saman asian. Se ei tuoksu voimmakkaasti. Tuoksu muistuttaa lähinnä aurinkorasvaa, mikä voisi johtua suojakertoimesta joka on 20. En osaa sanoa johtuuko tuosta vai mistä, mutta rannalla makoilu tuoksusta tuli mieleen. :D

Ensimmäisessä tarkastelussa huomasin, kuinka valkoisesta rasvasta tuli ihonväristä kun sitä levitti iholle. Hämmentävää. Mutta toimi tosi hyvin omassa meikkipohjassani (josta en nyt ole ottanut kuvaa, sillä naamani on hieman huonossa kunnossa tällä hetkellä). Monet sanoivat haastesivuilla käyttävänsä pikakaunistajaa yksinään, mutta minä käytän kaverina peitevoidetta, sekä puuteria. Tämän kuluneen viikon aikana, kun olen tuotetta käyttänyt, olen jaksanut pestä kasvoni joka aamu (en ennen aina ole jaksanut sitä tehdä...) ja sitten pikakaunistajaa tai päivävoidetta naamaan! Muutenkin olen nyt tämän haasteen myötä panostanut huomattavasti enemmän ihon kosteutukseen ja hoitoon ylipäänsä.

Yksi asia tässä saamassani Skin Perfection sarjassa mietityttää. "Täydellinen" iho täytyy puhdistaa kunnolla kaiken maailman mömmöistä, mutta sarjassa ei ole (ainakaan tietääkseni) puhdistusainetta. Eri rasvoja on, mutta ei mitään, millä puhdistaa naama ennen tuotteiden käyttöä. Se on ainoa asia, jota tässä vaiheessa olen jäänyt kaipaamaan.

Ps. Muista tuotteista kerron muuten joka viikko enemmän ja enemmän! Pysykää siis hollilla. ;)


                                                                        -Pinja

6 kommenttia:

  1. Enpäs ookkaan kuullu tommosesta aiemmin. Täytyy kokeilla! :)

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Mun iholla toimii ainakin tosi hyvin. :)

      Poista
  2. Aika jännä ja en oo kyllä minäkää kuullu :O
    Pitää varmaan joskus ostaa. Kirjoitat muuten hyvin ja blogi vaikuttaa kivalta :)

    http://bessbeth.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ymmärtääkseni uus tuote Suomessa, ainakin tältä merkiltä. Kiitos kovasti!! :)

      Poista
  3. Kiitti vinkistä, täytyypä kokeilla! Kun mulla on pisamia, niin meikkipohjaan tuotteen löytäminen on aina vähän haastavaa!:--)

    VastaaPoista