sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kynttilöitä ja juhlia




Vennun taidetta ;)



Lunta!!
Perjantain kuvia

Perjantaina äiti järjesti Marokkolaiset pikkujoulut ystävilleen. Meillä oli onneksi ihana tuttava, marokkolainen Noura, joka tuli meille neljän ikea kassin kanssa, jotka olivat täynnä ruokaa! Pakko sanoa, Noura tekee varmasti maailman parasta ruokaa. Ei tullut vaan otettua hyviä kuvia ruuista.. Ilta oli tosi mukava ja venyi aika myöhään, joten lauantai meni poikaystävällä pötkötellen.

Ps. Kysykää ihmeessä lisää, jos haluatte pitää marokkolaiset juhlat! ;)

Minun tekemä kynttilä asetelma

Käsintehdyt Marokkolaiset pikkuleivät


Vennun meikki, tosi ihana! :)
Ja sitten oikein hilpeä tilannekuva



Tänään illalla käytiin Nikin kanssa meidän pihan valojuhlassa (joka oli jo loppunut kun tajuttiin sinne mennä :( ) ja saatiin muutama kuva napsittua vielä palavista kynttilöistä. Siis Venla sai, joka raahattiin mukaan kuvaajaksi. Siellä oli tiernapoikia laulamassa, ja kinkku arpajaiset. Tarjolla oli myös makkaraa, glögiä ja pipareita (ei kyllä päästy osingoille, kun kaikki oli jo viety pois..) Onneksi pienempänä tuli käytyä siellä aina ajoissa, niin tiesi mitä tapahtui tänäkin vuonna. :)

Nyt on iskenyt joulufiilis, olen jo pakkaillut lahjoja ja tehnyt kortteja. Jouluvalojakin löytyy muutama huoneestani.. Huomenna leivotaan Niksun kanssa pipareita ja juodaan glögiä, kun ei saatu valojuhlista. Tekisi hirveästi mieli ottaa kuvia joulu askarteluistani, mutta tiedän, että niin moni kavereista ja perheestä lueskelee tätä meidän blogia, enkä halua pilata yllätyksiä ;D. Taidanpa sitten joulun jälkeen laittaa kuvia tänne :)

Hyvää joulun odotus aikaa kaikille!

                                                                        -Pinja

1 kommentti:

  1. aaaa noi pikkuleivät oli ihanii! <3 +aika coolit valojuhlat beibi ;)

    VastaaPoista