perjantai 14. joulukuuta 2012

Shopping!















Tänään kävin Annan kanssa vähän shoppailemassa Kampissa. Hairstore muuttaa, joten siellä oli kaikki tuotteet -50 % alennuksessa. Tottakai mentiin ihan sekasin ja juostiin kauppaa miljoona kertaa ympäri. Mukaan tarttui mm. Vennulle uusi CHI:n suoristusrauta, lämpörullat, hiuslakkaa ja muita super halpoja tuotteita.

Käytiin Annan kanssa Cafe Picnicissä, joka oli ihan täynnä... Oltiin molemmat ihan raivoissaan, kun kaikki ihmiset vain möllöttivät paikoillaan vaikka olivat jo syöneet. Oli todella mukavaa tepastella painavien kassien ja tarjottimien kanssa ympäriinsä. Ainoa, joka tarjosi meille paikkaa oli nainen, joka syötti vauvaansa! Onneksi toinen pöytä vapautui siinä vieressä, meidän vihaisen tuijotuksen jälkeen..

Uudet kynnet ;)

Tässä lakat joita käytin :) Keskimmäinen on lempparini <3
Tämmöisistä lakoista koostuivat nämä kynnet. Itse tykkään näistä niiiiiiin paljon enemmän kuin punaisista. Taisi löytyä nyt se oma juttu. :) Koulussa monet kyseli onko mulla tekokynnet. Heh!

Äiti osti uusi lakkoja
 Harmi kun olin juuri ehtinyt laittaa itselleni uudet kynnet, kun äiti tepasteli kotiin uusien lakkojen kanssa! Tuo chrome -lakka on mielestäni tosi jännä!

Eclipsin lämpörullat

 Enää pitää vain opetella käyttämään niitä!



AAAAAAAAH! Olen jo pitkään halunnut ostaa Tangle Teezerin! Tänään kävin sitten ostamassa itselle tämän "barbie" harjan Hairlekiinista ja ihan heti oli pakko kokeilla! Oli kyllä hirveän (15 € harjasta..) hintansa väärti. Hiukset selvittyi kuin taikaiskusta ja tolla on tosi ihana hieroa päätä ja levittää hoitoainetta! Kokeilin myös tupeerata sillä ja kappas, kävi niin nopeasti ja näppärästi. Toivottavasti hiuksista tulee kiiltävämmät niin kuin harja lupaa. Huomasin myös ettei lähtenyt yhtään hiuksia (yleensä lähtee ainakin miljoona) eikä tarvinnut kiskoa tai repiä! Plussana on vielä se, että se on super söpö ja tosi hyvä kädessä, sillä se on ergonomisesti suuniteltu. Olin kyllä aika skeptinen aluksi, mutta en enää ihmettele miksi kaikki hypettää tota harjaa. :) Kyllä olen nyt iloinen, ettei ollut turha ostos.



Ostin myös tommosen KC Professionalin color maskin kokeilun vuoksi. Kaipasin vähän sävytystä ja kiiltoa, joten päätin kokeilla tätä monen suosittelemaa tuotetta.
Ehdin jo kokeilla sitä tänään ja on pakko sanoa, että hiuksista tuli heti hieman tummemmat ja kiiltävämmät!



IIIh! Kohta on jo joulu! En malta odottaa niitä ruokia... :)
Kivaa viikonloppua kaikille! :)













-Happy Pinja

2 kommenttia:

  1. Miten sulla on noin kiiltävät hiukset? Onko ihan omat vai pidennykset?

    -Rilla-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän laadukkaita hiustuotteita ja omat hiukseni ovat aina olleet kiiltävät. Ei ole pidennykset :)

      Poista