torstai 29. marraskuuta 2012

Läpi purevan hallan

Talvisaikaan kannattaa harmaita neuleita piristää
 kirkkailla huulilla!
   Kaikki onkin jo varmasti huomannut huiman lumen tulon. Osaa saattaa asia harmittaa, osaa ei. Mun mielestäni lumi on ihanaa! On ihanaa katsella isoja sokerilta näyttäviä lumikinoksia ja jättää jalan jälkiä maahan kävellessään. Kaikki värit heijastuvat lumesta ja silmät säihkyy kauniisti.

   Onhan tässä talvessa huonojakin puolia; on kylmä, hiukset eivät meinaa millään pysyä kurissa, ja pitää hirveästi pukea päälle. Mutta entä jos ajattelisi positiivisesti? Kylmyyttähän ei voi estää, mutta vaatetukseen voi panostaa. Kun panostetaan ja kerrospukeudutaan, saattaa tulla tukala olo. Entä jos miettisi enemmän miten voisi kerrospukeutua oikein? On ihanaa kun voi paljon erilaisia huiveja ja neuleita yhdistellä karvahuppuisten talvitakkien kanssa! Tyylikkäät saappaat voi vain nappasta jalkaansa, ja lähteä ulos. Yhdet talven tärkeimmistä vaatteista on tietenkin villasukat, ja niitähän voi saada miljoonia erilaisia ja suloisia pikku töppösiä! Villasukat on ehkä yksi parhaimmista tavoista suojautua kylmyydeltä, sillä yleensä kylmyys levitää koko kroppaan jaloista lähtien.

 
                                          
        Yksi lempi vaatteistani talvelle on harmaa espanjasta ostettu paksu villatakki!
                                 Tuntuu ihanalta päällä ja on todella lämmin.



   Nyt vielä alkutalvesta voi kävellä korkokengillä, ennenkuin totaaliset pakkaset alkavat ja jäät valtaavat maan. Mun lempi kengät (heti converssien jälkeen) ovat ellokselta ostetut siniset kiilakorkoiset nilkkurit. Niillä jaksaa kävellä vaikka kuinka kauan eikä tule kylmäkään. Parasta näissä on hyvä lesti ja tietenkin väri; ei ole hirveän monella sinisiä nilkkureita! Hieman omalaatuisuutta. ;)



Nyt kun ulkona sataa lunta, eikä siellä olekkaan pahemmin tekemistä, on hyvin aikaa katsoa lempi leffoja ja kääriytyä vilttiin kaakaon kera. :)


























    Venla kuittaa tän päivän postauksen! :)

3 kommenttia:

  1. Pitää kyllä itsekkin kokeilla noita kirkkaan punaisia huulia, on todella huomiota herättävät! (:

    VastaaPoista
  2. kikin lähettipalvelu? jos on niin hgujyihgxjfcxgvh ♥ 'auts auts, neiti nirppanokka' :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on varmaan leffan paras kohta ikinä! :D

      Poista