maanantai 3. joulukuuta 2012

Vaatekauppaa


Maailman ihanimman tuntuisesta kankaasta tehty burgundyn värinen neule kylmää talvea varten. :)
Nyt viikonloppuna tuli taas jälleen tilattua vaatteita ellokselta, jota oon ruvennu tekemään oikeasti liian useesti! Mähän joudun kohta vararikkoon. Mutta tässä nyt on pari kuvaa parista neuleesta. Tässä ei kyllä ole kaikkia, kunhan vain nopeasti räpsäsin pari kuvaa teillekkin katseltavaks. Tossa vasemman puoleisessa neuleessa on yksi uusi sulkariipuskin. :)                                                                 


En yleensä pidä paidoista joissa on hevosia printattuna, mutta tällä kertaa tein kompromissin ton kotkan takia. ;)


Kivasti tuli luettua..

Ja nyt mun on pakko sanoa että oon ylpee ittestäni! Sain nimittäin kirjotettua psykologian kokeeseen kolme esseetä jotka oli kaikki melkein koko konseptin pituisia. Kyllä käsi vähän kramppas jälkeen päin, ja "behaviorismi" alkaa jo pursua korvista ulos, mutta silti voin sanoa että oli kyllä arvosta. Pitää vaan enään nähä paljonko tostakin kokeesta sitten saa..


..ja muistiinpanojakin tuli tehtyä. :)
Nyt kyllä kiroan tätä HSL:n touhua tännekkin! Siis kuka joutuu odottamaan täydessä lumisateessa koululla bussia yli tunnin? Sellainen ihminen, jotai ei oltu informoitu siitä, että busseilla on lupa jättää neljä- viisi vuoroa välistä pienen pakkasen vuoksi..
Siis ei hyvää päivää. Sitten tottakai oletin että "no ei tää varmaan metroihin vaikuta", ja katsos vain saan odottaa noin puol tuntia metrossa siilitien asemalla koska metrotkin laahustaa nykyään. Ja eniten siinä otti päähän se, ettei siilitieltä nyt oikein lähde mitään oleellisia busseja (toisinkuin itiksestä) joilla pääsis lähelle kotia kuten 94 tai 95.. 


Mutta kaikesta huolimatta en aijo pakkasen tai minkään muunkaan pitää mua huonolla tuulella, vaan ihan positiivisella ajattelulla mennään vielä! Sen takia aattelin laittaa tähä videoclipin "easy A"- leffasta, mikä kuvaa fiiliksiä nyt erittäin hyvin. :D


Venla kuittaa tän päivän postauksen! :)

2 kommenttia:

  1. Toi punanen paita on kyl tosi makee!

    VastaaPoista
  2. Paita on hieno mutta siinä oleellista on kuitenkin sen ihanan tuntuinen materiaali. :)

    VastaaPoista