lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulu on jo ovella

Tässä muutama pipari (olivat hienomman näköisiä raakoina!)


 Itsenäisyyspäivän ruokapöytään askartelin tämmösiä kynttilä kippoja. Käytin siis vauvan ruoka purkkeja ja kaikkia mahdollisia mitä meidän kaapeista nyt saattoikin löytyä. Kiekurat tein kimalleliimalla, jota olin ostanut joulukorttejen tekoa varten. Kimalle liimaa saa melkein mistä tahansa askartelukaupasta. Omani ostin Tigeristä (6kpl/paketti, 3€) eli ne eivät ole hirveän kalliita ja tulee tosi kivan näkösiä koristeita. Eikä mene purkit roskikseen! ;)
 Eilen ehdin myös koristella kynteni. Mielestäni ne onnistuivat ihan hyvin, vaikka käytinkin maalarinteippiä saadakseni edes hieman tasaiset tipit. Leikkasin siis maalarinteipistä pyöristettyjä paloja ja laitoin kynteen sabluunoiksi. Samanlailla voi tehdä minkä tahansa värisiä tippejä ja joskus on tullut laitettua ihan irto glitteriäkin kynsien päätyihin. Tällähän hetkellä mustat tipit ovat todella muodikkaat.. Kannattaa kokeilla! ;)
Ranskalainen manikyyri
 Tänään aamulla lähdin Hennan kanssa Valtteriin kirppikselle, joka oli tietysti jostain kumman syystä kiinni. Turhaa siis herättiin kello 7 lauantai aamuna, mutta ei se paljoa haitannut, kun oli hyvässä seurassa. Tottakai käytiin syömässä ettei ihan turha reissu tullut. ;)

Muutama päivä sitten leivottiin Nikin kanssa pipareita ja rupesin väsäämään Muumitalo piparkakkutaloa , mutta se ei ole vieläkään valmis... Laiskottaa. Enää ei onneksi ole niin hirveä stressi joulusta, kun on jo kaikki lahjat hankkinut ja paketoinut. Ei tarvitse kun tehdä miljoona joulukorttia ja sitten taitaa olla koko joulu-urakka valmis. Tämä joulu vietetään veljen luona, joten ei myöskään tarvitse kokkailla tai siivoilla niin paljon kun yleensä. Kerrankin voi ottaa vain rauhallisesti ja nauttia ihanasta joulusta! :) Eipä ole enää montaa päivää!

                                                      Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)

                                                                         -Pinja



2 kommenttia: