torstai 17. tammikuuta 2013

Pätkän paras ystävä

Vihdoinki sain ihania kenkiä, joita voi käyttää tähän aikaan vuodesta! Kuvat otin netistä, sillä miljoonien otoksien jälkeen tulin siihen tulokseen, ettei ottamistani kuvista tullut yhtään mitään.. Kun on niin pieni kuin minä (noin 162 cm) niin 10 senttiä lisää pituutta on aina tervetullutta. Etenkin kun tulee aina niin ihanan itsevarma olo kun käyskentelee "hirmu" pitkänä ja ihanat kengät jalassa pitkin kyliä (jossei satu liukastumaan..). En ole aikaisemmin löytänyt yhtään sopivia korkokenkiä räpylä jalkoihini ja olen muutenkin aika laiska kävelemään koroissa. Mutta en tällä kertaa!

Nämä ovat ihanat ja mielestäni myös erikoiset! En ainakaan itse ole nähnyt kelläkään samanlaisia. Yllätyin myös positiivisesti, koska niillä on oikeasti hyvä kävellä. Hintakaan ei hirvitä, paitsi äitiä, joka jälleen joutui maksajaksi.. Kiitos äippä!

Kuvassa myös uudet H&M:n liilat housut!



Oli pakko vielä laittaa kuvaa tästä BikBokin kaulakorusta, jonka löysin alesta. Lähiaikoina olen tykästynyt näyttäviin koruihin, joten tämä oli hyvä lisä koruvarastooni. Vähän vaihtelua haalimiini kultakoruihin... Minulla on nyt menossa sellainen tummanliila ja -sininen kausi, joten tuo koru käy aika moniin vaatteisiini ja tuo myös vähän raikkautta. Viimeisenä päivän meikki; ylläri pylläri liilaa! Kiva vaihtelu perinteisille ruskeille ja harmaille smokey eyesseille. Vihdoin sain myös syyn kokeilla gickr:liä! Aika hauska, vai mitä? ;)



Ps. Kiitos Hennalle, joka jaksoi ottaa miljoona kuvaa!

Hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

-Pinja

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

1 kommentti: