sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Cut for who?

Musta tää postaus sopii aika hyvin meijän ns. muoti blogiin, sillä aikamoinen trendi tästäkin on tullut. Tähän mennessä jokaisen on jo pakko olla törmännyt tähän "cut4bieber" muotiin. Halusin tuoda tän aiheen esille ehkä sen takia, että nyt on ollut melkein pelkkää ostosten näyttelyä täällä blogin puolella.
   Mutta siis se syy, miksi tästä nyt oikeasti kirjoittelen on se, kun suihkussa rupesin miettimään mihin tää maailma on menossa. Esimerkiksi Coca Colalla on menossa kampanja, jossa he haluavat pelastaa jääkarhuja. Jos todella haluttaisiin pelastaa jääkarhuja ja pysäyttää ilmastonmuutos, ei tuollaisia turhuuksia kuin Coca Cola edes tehtäisi, koska pelkästä sen tuottamisesta tulee hirveästi saastetta.      Ajatelkaapa miten paljon parempi paikka maailma olisi ilman karkkeja ja muita turhuuksia.. Elämä olisi kevyempää maailmalle ja ihmisille.

Hups. Eksyin hieman aiheesta. Eniten kyllä mietin tätä koko viiltely juttua.. Miten nettiin saa edes julkaista tommosia verisiä kuvia, missä nuoret tytöt viiltelee julkkiksen takia, joka poltteli ehkä jotain? Yhdessäkin kuvassa pyydeltiin anteeksi kun ei mahduttu bieberin nimeä siihen vielä taitelemaan. Jotenki oon niin vihanen tälläsestä! Miten jotkut on niin mahdottoman tyhmiä, että tekee itelleen sellaista? Olen jotenkin äärettömän pöyristynyt koko jutusta ja oli vaan pakko päästellä vähän höyryjä ja laittaa tänne tämmönen pieni rage postaus. Ehkä kun olen koko viikonlopun ollut kipeänä, on ollut liikaa aikaa ajatella. :D
                                                       Hauskaa viikkoa kaikille! >:)

                                                                      -Pinja


1 kommentti: