maanantai 26. marraskuuta 2012

Back to school..


Hennan kanssa poseerattiin kansikuvaa varten ;) (harmi vaan meijän kuvaa ei valittu!)

Huomaa että olin ihan menossa mukana! :D

Kansainvälisyys esitys
Tämmösissä Back To School- bileissä käytiin (koulun alkamisen jälkeen) vanhimman ja parhaimman kaverini Hennan kanssa. Siellä oli ihan kivaa ja esiintyjinä oli Ronya ja Pistepiste. Saatiin lähtiessä semmoset kivat goodie bagit, joissa oli mm. MissMix:in lehti, Yves Rocherin ripsiväri ja Libressen siteitä :D

Tänään oli se kansainvälisyys esitys, jossa esiinnyin Annan kanssa. :) Kumpaakin jännitti ihan hirveesti, kun jouduttiin vielä esiintyä ekana! Koko luokka oli siis joutunu tekemään tollaset esitykset pareittain ja esittää ne luokalle. Me voitettiin äänestys ja päästiin (jouduttiin... :/ ) ensiintymään ja kilpailemaan kaikkia ensimmäisen vuoden opiskelijoiden omien luokkien edustajia vastaan. Lopussa oli äänestys, jonka avulla valitaan voittaja. Ei taideta ainakaan äänestyksen perusteella voittaa, koska meijän koko luokka lähti kotiin... Tais jäädä kaksi tyttöä mun ja Annan lisäksi meijän luokalta äänestämään :D.

Kyseessä oli tosiaan siis PowerPoint esitys, johon piti valita kolmesta eri maanosasta jokin yritys. Jokaisessa maassa vietettiin 4 päivää ja esityksessä piti näkyä rahan käyttö, paikat missä käytiin ja vähän tietoa yrityksistä.  Me oltiin valittu Guess, Htc ja BMW :)

Ps. Kiitos Annalle ja Hennalle, ootte ihkuja! :)


                                                                        -Pinja

4 kommenttia:

  1. Onpas kiva blogi! JA tää oli mielenkiintone postaus :) kiva ulkoasu, ja banneri on kiva! Käyks kattomassa myös mun ja kaverini, ja olis kiva jos kommentoisit!
    http://nennandmaija.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Aina on tosi kiva saada hyvää palautetta, etenkin kun ton bannerin kuvan ottamiseen meni nii kauan aikaa :D

    Ps. tottakai käyn katsomassa! :)

    VastaaPoista
  3. tosi kiva blogi ! :>

    > http://yesitismyblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista