perjantai 18. lokakuuta 2013

Kutkuttava pedikyyri

Muutama viikko sitten kävin parin kaverin kanssa kalapedikyyrissä Helsingissä. Innostuimme kokeilemaan paljon kehuttujen tohtorikalojen vaikutusta, sillä keksimme "perustaa" oman kalaspan erästä koulutehtävää varten.

Kävimme KutiKuti nimisessä paikassa, joka oli todella ihana! Palvelu oli erittäin hyvää (sitä tulee seurattua entistä enemmän, kun koulussa on tällä hetkellä ollut paljon asiakaspalvelutunteja) ja koko kokemus oli kutkuttavan hauska. 



Oli todella pelottavaa upottaa jalat tuohon astiaan, sillä kalat oikein syöksyivät jalkojen kimppuun niin kuin niissä kamalissa "piranha" leffoissa! Onneksi noilla Garra rufa kaloilla ei ole ollenkaan hampaita, eivätkä ne syö kuin kuollutta ihosolukkoa, joten terve iho on turvassa. :D Nuo tohtorikalat tekevät verenkiertoa vilkastuttavaa mikrohierontaa, mikä diabetikkona sopi tarpeisiini paremmin kuin hyvin. Diabetikoilla on usein jaloissa ongelmia juuri verenkierron kanssa, ja kaikenmaailman haavat parantuvat huonommin kuin muilla. Kalat myös erittävät eräänlaista entsyymiä, joka nopeuttaa uusien solujen kasvua. Itselläni ei onneksi ole mitään ongelmia ainakaan vielä, joten en sinänsä huomannut mitään suurta muutosta jaloissani. 




Todella pitkän hoitomme jälkeen oli stressi kadonnut kaiken sen hihityksen jälkeen, jota ei voinut pitää sisällä kutinan vuoksi. Ns. mikrohieronnan seurauksena jalat olivat ihanan rennot. Kyllä väsyneet jalat saivat kyytiä ja olivatkin pehmeät, etenkin kun hieroimme vielä kylvyn jälkeen niihin taivaallisen tuoksuista aloe vera rasvaa, jota saa vain kyseisestä spasta ja Kanariansaarilta. :D Siellä voisi pitää  esimerkiksi tyttöjen päivän tai vaikkapa sitten joskus polttarit! Ihan mahtavaa siemailla luomukokista ja lörpötellä tyttöjen kanssa. Nyt jo tekee mieli mennä uudelleen! 
Ps. Kiitos ihanalle Monalle onnistuneista kuvista. <3


                                   


                                                           Rentouttavaa viikonloppua kaikille! ;)


                                                                           -Pinja

                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti